•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“The Dark Tower” biće snimljen!

Ultra dosadan i fantastično nepovezan roman, najjednostavnijim jezikom ispisan, sa preko 1500 nepotrebnih stranica (ako ne I više, posebno tri poslednja romana čija je radnja mogla da bude smeštena u 400 strana), “The Dark Tower” Stephena Kinga dobiće, posle više godina prepiranja svoju ekranizaciju. 3 filma, plus TV serija između svakoga koja će služiti kao veza sa narednim filmom. Unosna ideja, a i marketinška.

Producent Brian Grazar morao da je smanji budžet za 45 miliona dolara, što je kočilo ekranizaciju, a on je pronašao rešenje. Izjavio je da 45 miliona dolara neće ništa promeniti, a da će zahvaljujući manjku imati mnogo bolji završetak filma, jer niko nije bio zadovoljan završetkom. Sada bez pedesetak miliona dolara, svi su sretni i film će biti snimljen.

Poput ultra dosadne knjige, ultra bezličan reditelj Ron Howard ostaje kao reditelj. Našla krpa zakrpu, kako kaže narod.

Glavnu ulogu igraće Javier Bardem. Za sve Vas koji ste procitali ovaj smor od romana samo zamislite Bardema u ulozi Revolveraša.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...