•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“The Expendables 2” poster u plamenu...

Ovog leta ćemo uživati u mnogim akcionim filmovima, ali će sigurno najveše pažnje privući “The Expendables 2”, čija reklamna kampanja do sada obaćava ogromne eksplozije, borbu, akciju, a sve to će nam doneti iskusni akcioni heroji u samo jednom jedinom filmu. Sigurno je da je njima poznat recept za uspeh: opaki momci + vatreno oružje...a upravo to je ono što možemo videti i na najnovijem posteru iz ovog ostvarenja. Ako se sećate, do sada su tizeri postera za ovo ostvarenje bili crno beli. Najnoviji poster je sav u plamenu i vatri, svi heroji su tu a “The Expendables 2” je film koji će sve sigurno oduševiti. Premijera je najavljena za 17. avgust.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...