•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„61 Hours“ sledeći Reacherov film? Ali da li?

Nesmemo da se uzduđujemo, ali vest sledi. Srčani bolesnici ili da ne čitaju ovu vest, ili da popiju lek, pa onda na vest. Sačekaćemo.

Na pitanje, ako „One Shot“ bude uspešan film, koju ćete sledeću knjigu adaptirati, ide odgovor?

Neizvesnost je visila u vazduhu dok se preko čela slivao vodopad znoja, nalik na vodopade Iguasu, i gubio negde u čarapama.

Lee Child odgovorio je:
„Upravo o tome pričamo. Ne žele da malerišu time što će reći (a ipak će reći, osećam da će reći!), ali planiraju „Bad Luck And Trouble.“ Rekoše i izmalerisaše!

No, nadaju se da će biti ekranizovan i roman „61 Hours“, ali je osnovni problem kako stvoriti na hiljade kilometara sneg? Možda da odeš negde gde ga ima na hiljade kilometara, pa ne moraš da ga stvaraš?

Saznali smo da je Werner Herzog taj koji je pritiskao da dobije ulogu. Znači nisu producenti njega tražili, već on njih! Oh, sramote li.

Od Jack Reachera planiraju da naprave serijal James Bonda. Da li će uspeti? Naravno da neće sve dok je Jack - Tom Cruise.

„One Shot“ dolazi februara naredne godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....