•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„AMSTERDAM“ – NOVI FILM OSVEDOČENOG REDITELJA DEJVIDA O’RASELA NA JESEN U BIOSKOPIMA

U GLAVNIM ULOGAMA KRISTIJAN BEJL, MARGO ROBI, ANJA TEJLOR-DŽOJ, PEVAČICA TEJLOR SVIFT, RAMI MALEK I ČUVENI ROBERT DE NIRO

Dva vojnika i bolničarka nađu se u...Amsterdamu

Iz kuhinje 20th Century Studios, a u režiji čuvenog Dejvida O’Rasela koji je poznat po filmovima „Američka prevara“, „Džoj“, „U dobru i u zlu“, „Bokser“, za koje je i pet puta bio nominova za najprestižniju nagradu Oskar kako za režiju, tako i za scenario, ovoga puta sa oprobanim Kristijanom Bejlom („Američka prevara“, „Bokser“ – za koji je nagrađen nagradom Oskar za najbolju sporednu mušku ulogu) na čelu glumačke ekipe koju je obogatio Robert De Niro.

Originalna, romantična i krimi priča o troje bliskih prijatelja (Kristijan Bejl, Margo Robi i Džon Dejvid Vašington) koji su se našli u središtu jedne od najvećih tajni u američkoj istoriji.

U glavnoj ženskoj ulozi obrela se Margo Robi, dobro poznata publici još od „Vuka sa Volstrita“, potom po filmovima „Ja, Tonja“, „Fokus“, „One su bombe“, poslednjih godina briljira u raznovrsnim ulogama veoma uspešnih filmskih naslova, za koje je čak dva puta nominovana za nahradu Oskar.

Zoe Saldana („Avatar“), Anja Tejlor-Džoj („Kraljičin gambit“) , Majk Majers („Ostin Pauers“), Tejlor Svift, Matijas Šunerts („Rđa i kost“) i uloga najbojeg od najboljih Roberta De Nira („Kum 2“, „Taksista“) – na čelu zvezdane glumačke postave.

O kakvim tajnama, spletkama, otkrićima i ubistvima je reč, koju je, sasvim izvesno, Dejvid O Rasel upakovao u sjajnu krimi dramu sa elementima komedije – „Amsterdam“, saznajte od 3. novembra u bioskopima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu