•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Andrea Bočeli: Ljubav u Portofinu” 8. marta u bioskopu „Cineplexx“

Koncertni film „Andrea Bočeli: Ljubav u Portofinu“ premijerno će biti prikazan 8. marta u 20 časova u bioskopu „Cineplexx Delta City“ u Beogradu.

Bioskopska publika će imati priliku da doživi intimnu i romantičnu atmosferu, koju je omiljeni svetski tenor napravio za posebne zvanice na jednom od najlepših trgova na svetu, na Pjaceti u Portofinu.

Na ovom koncertu, snimljenom u avgustu 2012. godine u produkciji nagrađivanog producenta Dejvida Fostera, Andrea Bočeli je pevao najlepše ljubavne pesme u pratnji orkestra i ritam sekcije od 40 članova. Gosti večeri bili su nemačka zvezda Helen Fišer, brazilska pevačica i tekstopisac Sendi, njegova verenica Veronika Berti, kao i violinistkinja Kerolajn Kembel i trubač Kris Boti.

Bioskopski događaj uključuje i ekskluzivni intervju sa Bočelijem, u kome će gledaoci moći da čuju njegova razmišljanja o ljubavi i romansi.

Filipo Sugar, predstavnik italijanske kuće Sugar Music, o ovom koncertnom filmu, govori: „Nastup najčudesnijeg tenora u takvoj intimnoj atmosferi uz zalazak sunca u Portofinu je nešto što se ne sme propustiti. Bioskopsko prikazivanje daje široj publici priliku da uživaju u najromantičnijim pesmama, koje izvode najbolji svetski umetnici uz ikonu klasike, Andreu Bočelija. To je prilika i da se čuju njegova razmišljanja o ljubavi i romansi u specijalnom intervjuu.“

Karte su u prodaji, a više informacija može se naći na veb adresi www.cineplexx.rs .

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....