•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Montevideo“ se snima na Tenerifama

Ekipa zadužena za snimanje filma “Montevideo, Bog te video” i istoimenog serijala, u kojoj je i crnogorski glumac Petar Strugar, drugi put je na Tenerifima. Ona će se na španskom ostrvu zadržati četiri nedelje i za to vreme snimiti potrebne scene za drugi deo sportske avanture, a procurila je vest da će se po povratku snimanje nastaviti u Crnoj Gori. Inače, veliki deo materijala je već snimljen u Beogradu i na drugim lokacijama u Srbiji. U drugom delu filma i serijala biće novih uloga, pa će se Tirketu i Moši pridružiti Dragan Nikolić, ali i nekoliko španskih glumaca.

Nakon snimanja na Tenerifima, koji će u filmu i seriji predstavljati Montevideo, snimljeno je možda malo više od polovine drugog dela. Preostalo je da se snimi još par fudbalskih utakmica. Ukoliko stvari budu tekle po planu, publika neće puno čekati na drugi deo filma, koji će se prikazati pre novih epizoda serijala. Ako sve bude u redu u produkcijskom smislu, što obuhvata vremenske uslove, raspoloživost ekipe, glumaca i ostalih, snimanje će biti gotovo do jeseni. Biće dosta novih uloga, pre svega dolazi novi fudbaler koji se pridružuje ekipi. U pitanju je mladi glumac Ivan Zekić, koji će tumačiti Ivicu Beka i imaće prilično veliku ulogu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....