•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Neighborhood Watch“ pridodao ekipi Douga Jonesa

Kako pomno pratimo, protiv naše volje, razvoj filma iz naslova, reditelja Akive Schaffera, pored glumaca, kao što su Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill i Richard Ayoade, dobili smo i Douga Jonesa. Zanimljivo je da ovakva vest može da se napiše u jednoj rečenici, kao i sve filmske vesti, ali da forma ne dozvoljava samo naslov, već mora da se razvlači čitav tekst o nečemu što je čitaocu već sasvim jasno iz najave vesti. Samo pričitajte ovu prethodnu rečenicu i shvatićete koliko je bila suvišna, ali je dala prostora na tekstu, pa se čini da je raskošna. No, nije.

A sada, kao, malo o glumcu.

Doug Jones, poznat je iz dva dosadna filma „Pan's Labyrinth“ i „Hellboy“, a sada će postati vanzemaljac u ovoj komediji.

Pored pomenutih, biće tu još glumaca: Will Forte, Nicholas Braun, Rosemarie DeWitt i Erin Moriarty. Film su napisali Seth Rogen i Evan Goldberg, što umnogome objašnjava i sam kvalitet sadržaja.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....