•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„The Hunger Games“ vlada boks ofisom

U prvom vikendu prikazivanja film „Igre gladi“ („Hunger Games“) je samo u SAD-u imao zaradu od 155 miliona dolara, što ga čini trećim najboljim otvaranjem nekog filma u istoriji, nakon filmova "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2" (169,2 milliona) i "The Dark Knight" (158,4 milliona).

Takođe, ovo je najbolje otvaranje nekog film koji nije nastavak serijala. U ovom dugo iščekivanom prvom nastavku trilogije, nastalom po bestseleru Suzan Kolins, glume mlade zvezde Dženifer Lorens, Džoš Hačerson, Lajam Hemsvort, kao i stari glumački as Vudi Harelson.

Film „Igre gladi“ će svoju premijeru u Srbiji imati 28. marta u bioskopu Cineplexx (Delta City), a redovna bioskopska distribucija kreće 29. marta u bioskopima: Kolosej, Cineplexx Beograd, Cineplexx Kragujevac, Tuckwood, Roda i Arena Novi Sad.

Zahvaljujemo se Millennium Film-u

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu