•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Titovo milosrđe“ danas u bioskopu „Vilin Grad“

U nastavku sezone direktnih prenosa iz Metropoliten opere u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i „Vilin Grad“ u Nišu 1. decembra, od 18 časova i 55 minuta, prenosiće se opera „Titovo milosrđe“.

Ova Mocartova opera o rimskom vladaru Titu je poslednja u njegovoj opusu. U ovom izvođenju naslovnu ulogu rimskog vladara tumači tenor Đuzepe Filijanoti, a njegovog kolebljivog prijatelja Sesta izvodi vrlo traženi mecosopran Elina Garanča, koju je bioskopska publika imala prilike da vidi u ulozi Džejn Sejmur, u operi „Ana Bolen“, prikazanoj u okviru operske predsezone bioskopa „Cineplexx“. Barbara Fritoli tumači osvetoljubivu Viteliju, kćerku svrgnutog vladara, čiji je plan da ubije Tita. Kejt Lindzi i Lusi Krou tumače mlade ljubavnike Anija i Serviliju. Ispred ovih harizmatičnih izvođača dirigovaće Hari Biket, stručnjak za baroknu muziku. Stilizovana inscenacija Žan-Pjera Ponela jedno je od najpoznatijih ostvarenja ovog slavnog reditelja.

Tokom decembra u bioskopima „Cineplexx“ i „Vilin Grad“ prenosiće se dva Verdijeva vrlo popularna dela, opere „Bal pod maskama“ i „Aida“. Više informacija može se naći na adresi opera.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...