•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Twilight“ dominirao na dodeli MTV nagrada

Na dodeli MTV-jevih filmskih nagrada najboljim filmom četvrtu godinu zaredom proglašen je "Twilight", neopisivo i neočekivano popularna vampirska tinejdžerska saga, koja je uspešno prošla svoj put od knjige do velikog platna. Fanovi „Sumraka“ tvrde da u ljubavi nije važno tuđe mišljenje, i da čak i ako nije realna, filmovi slave i ljubav na prvi pogled, što je lepo i romantično. Stjuart-ova i Patinson od pojavljivanja u popularnoj vampirskoj franšizi postali su nerazdvojani, ne samo na filmskom platnu nego i u privatnom životu. Filmsku vampirsku romansu nastavili su i u stvarnosti.

Očito je kako je "Sumrak" prvenstveno namenjen tinejdžerskoj čitalačkoj publici koja se lako može porediti s glavnom junakinjom ali i poistovetiti sa njenim problemima: problem razvedenih roditelja, obračun sa ličnom "jednostavnošću" i, iznad svega, pojavu prve prave ljubavi.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...