•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Wanted 2“ ali da li je?

Čini se da će Universal započeti sa razradom ovog željenog (od strane nekih) nastavka. Prvobitni scenaristi Michael Brandt i Derek Haas unajmljeni su da nažvrljaju rečenice i za ovaj deo.

Box office od $300m (sa budžetom od $75m) garantovao je nastavak, jasno, sa većim budžetom i manjim prihodom na blagajnama, ali sa sasvim dovoljnim na DVD-u da bi se omogućio i treći nastavak sa ključnim izdanjem trilogije na Blu-rey diskovima, i gomilom dodataka.

Radnja će zateći Wesleya koju godinu nakon prvenca. Sigurno je da Jolieva neća biti u filmu ali McAvoy? Ko zna, ko zna... tko to zna... jedna od sretnih, jedna od tisuću, biću baš ja... tko to zna... tko to zna...

Inče, film još nije ni dobio zeleno svetlo, niti dan snimanja, niti premijeru, čak ne postoji ni reditelj, ali... ne zaboravimo... u Holivudu je snimljen film i pre nego reditelj stane iza kamere.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu