•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Zločinački umovi“ – 13 sezona popularne krimi serije stiglo je na Pickbox NOW

Jedna od najgledanijih i najpopularnijih krimi serija današnjice, „Zločinački umovi“ (Criminal Minds) na inteligentan i zanimljiv način se bavi zločinima i psihologijom tvrdokornih zločinaca.

Istrage o serijskim ubicama, pedofilima koji decu odgajaju kao svoju i još mnogo čudnih i neverovatnih priča gledajte u 13 sezona koje su stigle na Pickbox NOW!

DRUGAČIJI PRISTUP

„Zločinački umovi“bave se FBI jedinicom Behavioral Analysis Unit (BAU) sa sedištem u Kvantiku u Virdžiniji. Scenario je snažan i uverljiv, sa pričom koja se fokusira na kazneno profiliranje, umesto na sam zločin. Neke epizode su zasnovane na istinitim slučajevima, a pominju se i pravi zločinci poput Čarlsa Mensona i Džeka Trboseka.

Gledajući ovu seriju naučićete mnogo o raznim zanimljivim mentalnim stanjima. Saznaćete činjenice iz psihologije – od psiholoških poremećaja do ekstremnih trauma iz detinjstva.

ZVEZDANA GLUMAČKA PLEJADA

Činjenica da su glumci prijatelji u stvarnom životu odražava se na sam kvalitet glume, a hemija među glumcima je izrazito vidljiva. Metju Grej Gabler (dr Spenser Rid) i Ej Džej Kuk (Džej Džej) privatno provode mnogo vremena zajedno. Osim toga, mnogi sjajni glumci su gostovali u seriji, kao što su Kameron Monahen, Džejms Van Der Bik, Tobin Bel, Mišel Trahtenberg i brojni drugi glumci.

Hvaljena od strane kritike i publike zbog karakterizacije likova, atmosfere, glume, režije i scenarija, „Zločinački umovi“ je prava poslastica za ljubitelje krimi serija.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu