•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

,Tajni život Voltera Mitija' pretpremijerno od 4. januara

Ben Stiler režira i glumi u filmu ,Tajni život Voltera Mitija', zasnovanom na kultnoj priči Džejmsa Turbera o sanjaru koji se krije od svog anonimnog života tako što živi u svetu fantazije

Najozbiljniji i možda najbolji projekat Bena Stilera do sada, „Tajni život Voltera Mitija“, iskrena, dirljiva i duhovita priča o sanjaru koji se otiskuje u avanturu i konačno počinje da živi svoje snove, od 4. januara pretpremijerno će se naći u domaćim bioskopima.

Komedija koju su kritičari opisali kao: „novi ForestGamp“(Mark Dajning, Empire), „vizionarsko i duhovito ostvarenje“ (Piter Travers, Rolling Stone), „podsetnik da snove treba živeti“ (Dejvid Kar, TheNewYorkTimes), priča je o,naizgled običnom čoveku,VolteruMitiju, koji radi u fotografskoj arhivi u svetski poznatom magazinu „Life“.

On je jedan od onih ljudi kojima ćete se nasmešiti, ali nikada nećete razgovarati sa njima. Tajno je zaljubljen u koleginicu i živi životom bez mnogo uzbuđenja. Ali, Volter Miti ima veoma bogatu maštu, i život kojim živi dok sanjari ne može da se uporedi sa onim što mu se dešava na javi. Kada promene u kompaniji ugroze i njegov posao i posao žene koju voli, poćiće na putovanje koje će prevazići sve njegove fantazije. Videti svet. Upoznati i osetiti druge ljude. To je smisao života, naučiće Volter Miti.

Ulogu Voltera Mitija tumači Ben Stiler, njegovu koleginicu Šeril, u koju je tajno zaljubljen, igra Kristen Vig. U filmu se pojavljuju i Šon Pen, Adam Skot, ŠirliMeklejn i drugi.

BenuStileru ovo nije prvi put da i režira i glumi u nekom filmu. Kako kaže ovaj poznati komičar, čovek mora biti zagrejan za obe stvari da bi ih podjednako dobro radio: ,,Mnogo puta sam pokušavao, kao i u filmu ,,Zulender”, da pronađem nekog drugog ko bi režirao, jer u to vreme nisam želeo i da režiram i da glumim. U ,,Tropskoj oluji” sam sa druge strane, pokušavao da nađem glumca koji bi me zamenio u glavnoj ulozi. Ali, na kraju sam ipak odlučio da je najbolje da radim obe stvari, jer me zapravo podjednako interesuju.”

Volter Miti, kaže Ben Stilero junaku kojeg on igra, je čovek koji vodi miran život, u kome ne proživljava sve što je želeo za sebe, i sa tim se odavno pomirio.Međutim, nakon što u njegov život uđe ljubav, stvari se menjaju: ,,Kada Volter upozna Šeril, ona otvara nešto u njemu sa čim on želi da se poveže. U isto vreme suočava se sa gubitkom posla. Svi ovi elementi se udružuju i teraju ga na dramatičan korak i veliki rizik”, naglašava Stiler.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu