•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

StudiMarvel najavio početak snimanja filma 'Doktor Strejndž'

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je Studio Marvel najavio da je počelo snimanje filma „Doktor Strejndž", u kome igraju Benedikt Kamberbač, Čuitel Edžiofor, Rejčel Makadams, Majkl Stulbarg, Meds Mikelsen i Tilda Svinton.
Film, koji će se pojaviti u američkim bioskopima 4. novembra 2016, režirao je Skot Derikson.
Film će se snimati na raznim lokacijama u svetu, uključujući London, Njujork, Hong Kong i Katmandu.

„Doktor Strejndž" prati priču o neurohirurgu, doktoru Stivenu Strejndžu, koji posle užasne saobraćajne nesreće otkriva skriveni svet magije i alternativnih dimenzija. „Doktor Strejndž" je najnoviji film iz treće faze Marvelovog filmskog univerzuma. Cilj treće faze, tokom četiri godine i devet filmova, jeste da upozna publiku sa novim herojima i da nastavi avanture omiljenih likova.

Zasnovan na liku iz Marvelovog stripa koji se prvi put pojavio u „Čudnim pričama", u broju 110, jula 1963, Marvelov „Doktor Strejndž" nastavlja linearnu priču velikih filmskih avantura ispričanih u filmovima „Iron Man", „Neverovatni Halk", „Iron Man 2", „Kapetan Amerika – Zimski vojnik", „Čuvari galaksije", „Osvetnici - Era Altrona", „Antmen", i novim filmovima „Kapetan Amerika – Građanski rat", „Čuvari galaksije 2" i „Tor: Ragnarok".

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....