•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Vilin Grad"u rimskom stilu

Bioskop „Vilin Grad“ se priključio obeležavanju Milanskog edikta i proslavi gradske slave – radnici bioskopa su ovih dana obučeni u tradicionalnu rimsku nošnju. Povod za rimski izgled bioskopa je i proslava dana svetog cara Konstantina i carice Jelene. U toku juna u bioskopu će se prikazivati filmovi inspirisani Rimom i Konstantinom.

Vilin Grad je povodom proslave 1700 godina od potpisivanja Milanskog edikta veliku sala bioskopa nazvao „Car Konstantin“. Svi posetioci bioskopa u sali „Car Konstantin“ mogu da uživaju u najaktuelnijim svetskim i domaćim hitovima, a ove nedelje na repertoaru bioskopa su filmovi „Nakon Zemlje“, „Znojem do love“, „Veliki Getsbi 3D“, „Paklene ulice 6“, „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“, „Ted – izgubljeni pustolov 3D“ i „Kruds 3D“.
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu