•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Russell Brand: Teško je ostati monogaman

Russell Brand raspričao se o monogamiji i braku sa Katy Perry. Za Esquire je dao intervju u kojem je priznao da mu teško pada koncept srodne duše.

– Kad sam u vezi, snažno se trudim biti monogaman, držati se principa i definisanih pravila igre. Moram, nema mi druge. Iako mi to nije nimalo lako, budući da je moj život inače prilično slobodan i nesputan. Sa Katy sam prihvatio tu monogamnu igru i uživao u njoj. Stvarno mislim da je prekrasna osoba. Ali, teško je ostati monogaman. Njoj se nude mnoge prilike, meni takođe, tako da stvarno trebaš jako, jako želeti da ostaneš veran da bi to i bio – izjavio je Russell.

Svestan je da mu osoba sa kojom je u braku mora postati podjednako važna kao što je i on sam sebi. – Iako mi je dobra ideja braka, ideja srodne duše nije mi baš prihvatljiva – zaključio je zločesti britanski dečko.

Russell i Katy venčali su se u Indiji nakon strastvene veze, a zajedno su izdržali 14 meseci.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...