•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džesika Simpson pozirala sa tuđom bebom tvrdeći da je njena

Pevačica i glumica Džesika Simpson se nakon prvog porođaja pojavila na naslovnoj strani magazina “Ok” sa bebom, ali ispostavilo se tuđom, prenose agencije. Ona je pozirala sa obožavaocem i njegovim detetom, a kasnije je sliku prodala uz tvrdnju da je na slici sa svojom kćerkicom Maksvel. Čovek iz Luzijane Kristofer Hurts, čije je dete Džesika “podmetnula” u magazin kao svoje, odlučio je da je tuži, nju, magazin i agenciju koja je sliku prodala.

Hurts tvrdi da je otišao sa kćerkom tinejdžerkom i malom bebom na jednu od promocija na kojoj je bila Džesika. U jednom trenutku pojavio se fotograf niotkuda i počeo da slika. Nekoliko meseci kasnije, kada se pevačica porodila, čovek je prepoznao svoje dete na naslovnoj strani.

Hurts tuži pevačicu, glumicu i rijaliti zvezdu za zaveru jer je ona za te slike dobila 800.000 dolara. On traži 75.000 odštete.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...