•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Želim da izgledam kao životinja kada se skinem"

Joe Manganiello, zgodni vukodlak iz serije "True Blood" bez problema može da tvrdi kako ima najbolje telo u Hollywoodu. U intervijuu za "Men's Health" otkrio je kako je doašo do trbušnjaka o kojima drugi muškarci mogu samo da sanjaju. Kaže, hoće da izgleda kao životinja kada se skine.

"Igram vukodlaka. Hoću da izgledam opasno. Hoću da sam kao životinja kad skinem majicu", kaže on.

Joe je na naslovnoj strani popularnog magazina u džinsu i majici, ali je u editorijalu pozirao u svom najboljem izdanju - golišav.

Kaže, tajna sjajnog tela je u tome što ne pravi pauze dok radi serije trbušnjake i što neprestano povećava težinu tegova koje diže.

Istovremeno, on je priznao da mu nije bilo lako da se dočepa prave uloge u Hollywoodu.

"Dobio sam ulogu u "Spidermanu", međutim, šest meseci posle toga sam ostao bez para ali i stana. Izgubio sam auto, morao da prodam sav nameštaj i odeću koju sam imao. U jednom trenutku mi je policija ušla u stan i samo rekla: Imate 5 minuta da se spakuejte i napustite stan" - ispričao je ovaj lepotan o periodu u kom se mučio za opstanak.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...