•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Air I Breathe (2007)

Debitantsko ostvarenje koreansko-američkog režisera Jieho Leea, triler iz 2007 godine je odlična preporuka za sve koji vole dobru akciju.
Zauvek povezani nemilosrdnim mafijaškim bosom Fingersom i serijom nepredvidivih preokreta sudbine, glavni junaci filma 'Vazduh koji dišem' isprepletani su u ovoj studiji o sreći, i dobroj i lošoj. Režiser Džieho Li deli široku temu na četiri zasebne niti: stidljivi biznismen se kladi u čitav život na konjskoj trci nakon što otkriva da je trka nameštena; osetljiva pop-zvezda otkriva da je njen ugovor iznenada ugrožen; gangster koji vidi budućnost mora da odluči da li da posluša svoje vizije; a lekar pokušava da spasi ljubav svog života od smrtonosne povrede.

Dok svet nastavlja da se okreće, a ove pojedinačne priče ustupaju mesto skrivenim vezama i naglašenim sličnostima, 'Vazduh koji dišem' koristi ovu nesvakidašnju mešavinu drame i likova da dramatizuje drevnu kinesku poslovicu koja se odnosi na četiri emotivna kamena temeljca svakog života: sreću, zadovoljstvo, tugu i ljubav. Kada se ove četiri isprepletane priče sudare i te emocije neočekivano isplivaju na površinu, sudare se i eksplodiraju, film sugeriše da je naša sudbina – bilo da obiluje slatkom tugom ili tragičnom srećom – možda nešto što sami određujemo.

Žanr:krimi, drama, triler
Godina:2007
Reziser:Jieho Lee
Scenario:Jieho Lee, Bob DeRosa
Uloge: Kevin Bacon, Brendan Fraser, Andy Garcia
Uzrast:R
Studio: NALA Films
Zemlja:Mexico
Jezik:Engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...