•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Posrnula zvezda 'Ludih 70-ih' završila u zatvoru zbog alkohola

Lisa Robin Kelly proslavila se ulogom u seriji "Lude sedamdesete", a već nekoliko godina umesto sa slavom bori se sa alkoholom.

Da je nekadašnja zvezda, koja je u seriji glumila zanosnu i promiskuitetnu sestru glavnog aktera serije Erica, posrnula, dokazuje i nedavno hapšenje zbog vožnje u pijanom stanju, piše Huffington post.

Lisa Robin Kelly (43) uhapšena je nakon što je svojim automobilom zakrčila traku na autoputu. Vozači su pozvali policiju zbog zastoja koji je glumica prouzrokovala. Policajci su odmah ispitali količinu alkohola u krvi i utvrdili kako je Lisa vozila u alkoholizovanom stanju.

Ovo je samo jedan u nizu problema koje Lisa ima sa zakonom. Godine 2010. takođe je uhapšena zbog vožnje automobila u alkoholisanom stanju, a 2012. je uhapšena jer je dečko optužio za nasilje nad njim.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...