•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Doktor House stiže u susedstvo, u Ljubljani će održati koncert!

Simpatije kritičara ovaj glumac osvojio je već prvim albumom "Let Them talk", a sada je krenuo u dublje istraživanje bluza.

Otkako se oprostio od uloge ciničnog doktora Housea, glumac Hugh Laurie posvetio se svojoj drugoj velikoj ljubavi – muzici. Sa svojom grupom The Copper Bottom Band trenutno je na turneji na kojoj promoviše aktualni album "Didn't It Rain" i u sklopu ove turneje nastupiće i u našem susedstvu. Svoj novi blues album Laurie će tako 24. jula predstaviti publici u Ljubljani, gde će se održati koncert. Novi album nastao je u januaru ove godine uz produkcijsku pomoć Joea Henryja, višestrukog dobitnika nagrade Grammy.

“Muzika mi je trenutno zanimljivija od glume jer pruža senzualni užitak dok stvarate te zvukove i harmoniju, a takvo zadovoljstvo ne možete dobiti od glume” – izjavio je glumac nedavno za The Guardina. Kazao je kako nije odustao od glume, ali osetio je zasićenje, pogotovo ulogom dr. Housea, i muzika mu je sada puno važnija od primarnog poziva.

“Odlučio sam da ću krenuti dalje i dublje u šumu američke muzike koja me je oduševljavala već kao dete. Što idem dalje, sve sam više očaran. Začarali su me i muzika i ljudi sa kojima sam imao čast raditi na novom albumu” – rekao je Laurie.

“Osećam se kao desetogodišnjak dok sviram sa muzičarima koji ovo rade već godinama, ali nije loše opet biti desetogodišnjak” – u šali je izjavio britanski glumac. Dodao je kako je tokom snimanja "Dr. Housea" u Americi stekao dosta samopouzdanja bez kojeg bi se teško upustio u ovu muzičku avanturu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...