•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džoni Dep: Nisam materijal za blokbastere

U intervjuu koji je dao povodom lansiranja svog novog filma "Usamljeni rendžer", u bioskopima u Srbiji od sutra, 3. jula, Džoni Dep se prisetio vremena pre "Pirata sa Kariba", blokbastera koji je od njega napravio megazvezdu.

"Filmovi koje sam snimao pre 'Pirata', ne svi, ali većina, po standardima filmske industrije nisu bili blokbasteri. Tako da se ne može reći da sam bio 'materijal' za blokbastere", kazao je američki glumac koji je prošlog meseca napunio 50 godina.

"Imao sam sreće da tokom karijere radim na nekim jako malim i različitim nezavisnim ostvarenjima, a snimio sam i nekoliko filmova koji su šokirali sve, posebno mene", naveo je on.

Od 2003. Dep je igrao kapetana Džeka Speroua u četiri nastavka veoma uspešne franšize "Pirati sa Kariba" čiji je peti deo u planu za 2015.

Iako je zagazio u šestu deceniju, Dep je i dalje jedno od najzvučnijih holivudskih imena.

Svoju dugogodišnju popularnost on objašnjava pukom srećom.

"Ne postoji drugi razlog", tvrdi Dep, ističući da je zapanjujuća činjenica što je uopšte uspeo da opstane na filmu.

Glumac, koji u "Usamljenom rendžeru" igra indijanskog ratnika Tonta, svestan je da možda neće još dugo biti na holivudskoj A-listi.

"Svakako ne očekujem da će to večno trajati. Sat otkucava, dolaze novi momci. Tako to ide", objašnjava on.

Na pitanje čime se bavi kada ne snima filmove, Dep je odgovorio da piše i da svira gitaru, ističući da je muzika njegova velika inspiracija. Ne propušta priliku da se druži sa poznatim muzičarima poput Kita Ričardsa, grupe Aeromits, Alisa Kupera i Merilina Mensona.

Večiti holivudski tinejdžer, međutim, ne prihvata ništa zdravo za gotovo.

"Sama činjenica što sam dogurao do ovde je zapanjujuća. Trebalo bi slaviti svaki novi dan. Da, pretpostavljam da kada konačno napunite pedesetu srećni ste što ste uopšte živi", zaključio je Dep.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila