•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hollywoodski zavodnik opet slobodan?!

Hollywoodski zavodnik George Clooney navodno je opet slobodan.

Američki mediji su se raspisali kako je Clooney prekinuo sa dugogodišnjom devojkom Stacy Keibler, a u prilog tome ide i činjenica da su odvojeno proslavili Dan nezavisnosti. George je viđen u društvu prijatelja na jezeru Como u Italiji, dok je Stacy sa prijateljima provodila vreme u Malibu i objavljivala fotografije na Instagramu.

Magazin People tvrdi da je George taj koji je prekinuo vezu, a showbizzeri su primijetili kako se par već mjesecima nije pojavio u javnosti. ‘Da su htjeli, mogli su pronaći vremena jedno za drugo. No, George ipak izlazi iz veze, i to je uvijek tako. Čim osjeti da mu se žena previše približila, on se povlači’, rekao je izvor magazinu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu