•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najzatvoreniji par Hollywooda progovorio: 'Voleli bismo da imamo veliku porodicu!'

U intervjuu za časopis Details 36-godišnji glumac je otkrio kako bi oni hteli čak četvero dece!

“Voleli bismo imati veliku porodicu. Oboje dolazimo iz velikih porodica, nas je bilo četvero, a kod Blake petero braće i sestara. Mnogi ljudi kažu kako smo ludi, ali znamo kako je to, odprilike. A kad dođu poteškoće, rešavaćemo ih u hodu. Jedino čega se bojim je to što sam genetski određen za mušku decu, za dečake. To me zastrašuje.”

“Kad sam imao 10 godina, i ne preterujem, znao sam srediti rupu u zidu koje smo napravili. Nema šta moja braća i ja nismo srušili, kuću smo pretvorili u pravi nered. To je nešto što me možda ne veseli”, našalio se Ryan Reynolds.

Inače, Ryan i Blake, koji su svoju vezu držali daleko od znatiželjnih očiju, uplovili su u bračnu luku u decembru prošle godine. Na tajnom venčanju u Charlestonu su izrekli sudbonosno da, i to pred samo 35 gosta!

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....