•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera uzbudljive avanture o čudovištima i robotima

Najnoviji film reditelja Giljerma del Tora „Bitka za Pacifik 3D” (Pacific Rim 3D) premijerno će biti prikazan sutra, 10. jula u bioskopima Cineplexx Beograd (TC Delta City) i Cineplexx Kragujevac (TC Kragujevac Plaza) u terminu od 20:30h.

Napadi vanzemaljaca prete da unište Zemlju i sve što je nastanjuje. Kako bi odbili napade, džinovski roboti, kojima upravljaju ljudi, raspoređuju se na liniju odbrane. Legije monstruoznih stvorenja, zvanih Kaidžu, dolaze iz mora i rat je na pomolu. Kako bi mogli da se suprotstave Kaidžima, nova vrsta oružja je napravljena: džinovski roboti koje simultano kontrolišu dva pilota, čiji su umovi u neurološkom mostu.

„Susrećemo se sa stvorenjima, velikim i svirepim, sa onakvim kakve do sada nismo upoznali. Kako bi se čovečanstvo odbranilo od njih, ljudi ujedinjuju svoje snage i osmišljavaju najveće i najmoćnije oružje koje još nije viđeno. Oni kreiraju robote, kojima upravljaju po dva pilota čiji su umovi neurološki povezani” izjavio je Giljermo del Toro, reditelj filma i ujedno dodao “Bitka za Pacifik je projekat koji je obuhvatio sve stvari sa moje liste želja, od vizuelnih elemenata, do emotivne strane. Ovo je nezaustavljiva, uzbudljiva avantura o čudovištima i robotima, malo puta viđena do sada.”

Glavne uloge u ovoj najnovijoj naučno-fantastičnoj avanturi tumače Idris Elba, Čarli Hjuman i Čarli Dej.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...