•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Optužbe: Star Trek podstiče seksualne perverzije

Iako traju gotovo 50 godina, 'Zvezdane staze' tek sada su uspele uzburkati javnost i navući na sebe optužbe da podstiču seksualne perverzije.

Tako je nedavno jedan pastor američkog ogranka katoličke crkve, Kevin Swanson, izjavio kako je zabrinut zbog scena perverzije u poslednjem filmu 'Star Trek Into Darkness' u kojem se kapetan Kirk ljubi sa dve vanzemaljke.

Pastor Swanson ističe da su ovakvi prikazi krajnje nemoralni i da u suštini poručuju da je u redu imati seks sa bićima koja nisu naše vrste, prenose mediji. “Šta bi tek bilo da je Kirk vodio ljubav sa vanzemaljskim muškarcem?!”, izjavio je tokom intervijua na jednoj radijskoj stanici.

Naravno, spomenuo je i kako jedan hrišćanski forum na internetu vodi celu raspravu o ovoj temi i da se on slaže da je celi film prepun perverzija.

Ali, postoje i oni koji sa druge strane tvrde da je 'Star Trek' u svojoj suštini doprineo podsticanju prihvatanja različitosti među intelektualnh bića.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu