•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I Love You to Death (1990)

I Love You to Death je crna komedija iz 1990. godine reditelja Lawrence Kasdana.

Inspirisana istinitim događajem o ženi koja samo što nije ubila zbog ljubavi i mužu koji samo što nije umro zbog nje. Džoi Boka živi život u petoj brzini. Toliko je pun životne energije da prosto ne zna šta bi sa sobom. Prijatelji, hrana, posao, igre, seks čine sastavni deo njegove svakodnevice.

Džoi je veliki hedonista i veliki proždrljivac svih životnih dobara, usput i vlasnik male picerije. Ima odanu ženu Rozali i dvoje simpatične dece. Međutim, život u petoj brzini ima i drugu stranu: Džoi ne može da se odupre svojoj žudnji za seksom zbog koje često spava sa ženama kojima posle ne može ni da se seti imena. Njegova supruga Rozali odbija da prizna da je Džio neveran sve do dana kad više ne može da izbegne istinu, pa odluči da učini nešto suludo - da ga ubije! U tome će joj pomoći njena majka.

Glavne uloge u ovoj komediji sjajnog reditelja Lorensa Kazdana poverene su fantastičnim glumcima Kevinu Klajnu, koji se savršeno snašao u ulozi zavodnika i Trejsi Ulman koja je jednako dobra kao njegova razočarana supruga. Film Volim te do smrti pruža mnoštvo smeha i zabave, ali isto toliko napetih i dinamičnih zapleta.

Žanr:komedija, krimi,
Godina:1990
Reziser: Lawrence Kasdan
Scenario: John Kostmayer
Uloge: Kevin Kline, Tracey Ullman, Joan Plowright
Uzrast:R
Studio: Chestnut Hill Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...