•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Održan prvi Ladies' night u bioskopu "Vilin Grad"

U bioskopu "Vilin Grad" prvi put je održano tematsko veče namenjeno damama. Koktel zabavi u holu bioskopa prisustvovalo je više od 150 dama, ali i nekoliko gospodina, koji su džentlmenski izveli svoje lepše polovine. U okviru Ladies' nighta premijerno je prikazan film "Žestoke devojke" sa Sandrom Bulok i Melisom Mekarti u glavnim ulogama.
Na crvenom tepihu, baš kao na premijerama u svetu, dame su pozirale našem fotografu, a potom uživale u ukusnim koktelma koje je za njih pripremao Retro bar. Nekoliko minuta pre projekcije najnovijeg filma reditelja Pola Figa, na opšte zadovoljstvo svih prisutnih dama, kao specijalno iznenađenje, nastupio je plesni klub Swing. Uz poslednje taktove pesme Cosmic girl, gromoglasnim aplauzom dame su ispratile igrače, i pokazale da su uživale u njihovom nastupu. Sve dame koje su odlučile da povedu drugarice u drugačiji i originalan provod na ženski način, pogledaju dobar film i odlično se zabave, na poklon su dobile magazin Grazia.

O Ladies' nightu

Ladies' night u bioskopu "Vilin Grad" je osmišljen kao tematsko veče, namenjeno ženskoj populaciji, koje će posetiocima bioskopa pružiti kvalitetnu filmsku zabavu, uz različite poklone i prateće programe. Iako je veče posvećeno ženama, muškarci takođe mogu prisustvovati.

Ovo je veče za dame, a spremili smo nešto i za muškarce. Men's night je još jedna tematska aktivnost koju bioskop planira da ponudi svojim posetiocima u skorije vreme.

O filmu "Žestoke devojke"

"Žestoke devojke" sa Sandrom Bulok i Melisom Mekarti, novi je film reditelja komedije "Deveruše", Pola Figa. FBI agent Sara Ešburn dobija mrzovoljnu bostonsku policajku Šenon Malins za partnerku, a njihov odnos postaje prava avantura. Ove dve dame - borci, na prvi pogled totalno različite, imaju istu životnu priču, nijedna od njih nikada pre nije imama partnera, a ni prijatelja. Kroz niz komičnih situacija, suočiće se sa kriminalcima, ali i same sa sobom.

Urnebesna komedija "Žestoke devojke" nalazi se na redovnom repertoaru bioskopa "Vilin Grad".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...