•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Iscurili" prljavi detalji o prekidu Clooneyja i Stacy

George Clooney mirno je nazvao Stacy, rekao joj da se iseli, ali i da će za svoje ćutanje biti nagrađena sa 10 miliona dolara!

Otkako je prije nekoliko dana objavljeno da su George Clooney i Stacy Keibler prekinuli, mediji su puni novih indiskrecija. Otkrio se detalj kako Stacy i George nisu imali seksualni odnos mesecima.

Razlog apstinencije su, navodno, razdvojeni životi i činjenica da se George umorio od svoje devojke. George i Stacy Keibler su svoju vezu prekinuli telefonski, doznaje TMZ prenoseći tvrdnje izvora kako je par bio razdvojen već tri meseca jer je George radio u Evropi na novom filmu, a Stacy u Los Angelesu na svojoj TV emisiji.

Clooney bi trebao ostati u Berlinu do decembra, pa je Stacy odlučila da ne može izdržati razdvojenost još pet meseci. 'Obe su strane shvatile da ne mogu imati vezu ako se ne viđaju.' TMZ piše kako su razgovarali kao odrasle osobe i kako su se dogovorili da je najbolje da svako ide svojim putem. George je to mirno podneo pa su odlučili da će ostati prijatelji.

Iako se čuju glasine da je Stacy inzistirala da imaju decu te da je to tačka na kojoj je veza pukla, TMZ piše da to nije bila tema.

Page Six piše kako je pre tri nedelje George telefonski zamolio Stacy da se iseli iz njegovog doma. Stacy će za to dobiti 10 miliona dolara, čime je plaćeno njeno ćutanje.

Stranica Celebitchy zaključuje kako je Clooney mirno, preko telefona, nogirao Stacy i da joj je rekao da se iseli. Istovremeno joj je dao neko vreme da popravi štetu i dovede stvari u red, što je prilično drugačije od Elisabette Canalis, koja je morala spakirati svoje stvari za samo jedan dan.

Website:www.vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....