•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Persi Džekson - More čudovišta” u avgustu u bioskopima

Film “Persi Džekson – More čudovišta” 15. avgusta stiže u domaće bioskope. Ova porodična avantura predstavlja nastavak filma “Persi Džekson – Kradljivac munje” iz 2010. godine.
Umesto Krisa Kolumbusa, koji stoji iza prvog dela, ovaj film je režirao Tor Feudental, dok se u glavnim ulogama ponovo nalaze Logan Lerman, Aleksadra Dadario i Brendon T. Džekson. U ovom nastavku pojavljuju se i Stenli Tuči (“Džek ubica divova”, “Igre gladi”), u ulozi Dionisa i Nejtan Filion (serija “Kasl”), u ulozi boga Hermesa.

“Persi Džekson – More čudovišta” prati avanture mladog poluboga, Posejdonovog sina, na epskom putovanju ostvarenja njegove sudbine.

Svet bogova sada je na rubu propasti. Persi u društvu prijatelja kreće na put u More čudovišta kako bi pronašao Zlatno runo i spasio svet. Prolazeći kroz vode Mora čudovišta, kojih nema ni na jednoj mapi (ljudima poznatim kao Bermudski trougao), oni se bore sa zastrašujućim bićima, zombijima i vrhunskim zlom!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu