•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ko su najplaćeniji hollywoodski glumci?

Na pitanje ko su trenutno najplaćeniji hollywoodski glumci nije toliko teško dati tačan oodgovor, dovoljno je pogledati koji filmovi su bili najprofitabilniji na bioskopskim blagajnama i odgovor se sam javlja.

Robert Downey Jr. je trenutno najplaćeniji glumac u Hollywoodu. Zvezda filma Iron Man 3 koji je na blagajnama zaradio više od milijardu dolara je zaradio u prošlih godinu dana čak 75 miliona dolara. Tu nikako ne bi smeli da zaboravimo i uspeh filma Avangers. Očigledno je da je Robert Downey Jr. napravio odličan izbor uloge.

Channing Tatum i Hugh Jackman su na drugom odnosno trećem mestu prema zaradama u prethodnoj godini i to sa zaradama od 60 odnosno 55 miliona dolara.

Mark Wahlberg, Dwayne 'The Rock' Johnson, Adam Sandler, Denzel Washington i Tom Cruise slede po zaradama.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu