•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Claire Danes: Dve godine mi niko nije ponudio ulogu, bila sam očajna

Claire Danes, holivudska glumica koja se još u ranoj mladosti proslavila ulogom u filmu "Romeo i Julija" u kojem je glumila sa Leonardom DiCaprijom, otkrila je u intervjuu za Vogue kako se osećala kada niko nije hteo da je zaposli.

Stvari su bile toliko dramatične da je glumica čak razmišljala o tome da napusti glumački poziv i da se počne baviti nečim potpuno drugačijim.

Ona je 2010. godine dobila nagradu Emmy za ulogu u seriji "Temple Granin", a onda je sve krenulo nizbrdo.

Claire priča kako dve godine nije dobila ni jednu ponudu za ulogu i da je zbog toga bila očajna. Međutim, kako kaže, spasila je uloga u seriji "Homeland", koju je odlično odigrala. Za ulogu bipolarne agentice Carrie Mathison u "Homelandu" je dobila pregršt nagrada, uključujući i Zlatni globus za najbolju glumicu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu