•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zoom (2006)

Pogledajte ovu avanturističku, komičnu, akcionu i porodičnu pricu o četvoro mladih heroja koja samo žele da budu normalni kao i svi ostali. Nisu ni svesni da će sudbina sveta zavisiti upravo od njih I njihovoh nadprirodnih sposobnosti.

Mala digresija: pre mnogo godina, vodila se ogromna bitka između Tima Zenit (koju je predvodio Kapetan Zum, brži od svetlosti) i njegova antiteza, Kontuzija. Zum je na kraju uništio Kontuziju, ali tek pošto su njegovu celikupnu ekipu izmasakrirali Kontuzijini sonični blasteri. Dok se prašina slegala, tajna odeljenja u okviru vojske su već smišljala zvaničnu verziju; tubrulencije je izazvao zemljotres.

Kada se saznalo da je Kapetan Zum žrtvovao sve svoje moći da bi porazio neprijatelja, vojska više nije imala nikakve koristi od njega i opet je postao običan Džek Šepard. Posle mnogo godina, umotvorci Programa Zenit, general Larabi i dr Grant ponovo su se udružili nakon što su otkrili uznemiravajuće pukotine u dimenzijama kroz koje bi ljudski životi mogli da budu ugroženi. Jedina nada im je da reaktiviraju

Program Zenit. Novi talenat za proučavanje nadljudskih sposobnosti, Marša Holovej pronalazi četiri tinejdžera sa potencijalom da postanu borci-superheroji. Nepoverljivom kvartetu je potreban neko ko će ih naučiti kako da spasu svet, i to brzo, a samo je jedan pravi čovek za taj posao, Džek Šepard.

Žanr:akcija, avantura, porodica
Godina:2006
Reziser: Peter Hewitt
Scenario: Adam Rifkin
Uloge: Tim Allen, Courteney Cox, Chevy Chase
Uzrast:PG
Studio: Revolution Studios
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...