•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Modern Adventures of Tom Sawyer (1998)

Svi već dobro znamo ko je Tom Sojer, zato vam mi preporučujemo da pogledate još jednu njegovu avanturu ali na jedan malo drugačiji način, moderan način.

S obzirom na to da će letnji raspust morati da provede kod tetke Poli, Tom Sojer i njegov najbolji prijatelj Čak odlučili su da se zabave po svaku cenu.

Želeći da privuku pažnju ljupke Beki Dečer, Tom i Čak prave razne smicalice. Ali, baš zbog tih nestašluka gotovo ceo grad se okreće protiv Toma, dok se on najviše pribojava da Beki više nikada neće želeti da priča sa njim. Tražeći način da se iskupi, Tom će se upustiti u jednu zaista odvažnu avanturu...

Žanr:avantura, komedija, porodica
Godina:1998
Reziser: Adam Weissman
Scenario: Drew Daywalt, David Schneider
Uloge:Erik Estrada, Arte Johnson, Kaye Ballard
Uzrast:PG
Studio: Crystal Sky Worldwide
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...