•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Luke Goss u trileru „Interview With A Hitman“

Seća li se iko grupe „Bros“? „When will I, will I be famous? I can answer, I can answer that!“ To je njihov hit, ali mora da imate oko 40, pa i koju preko, da bi znali pomenuti „nesuđeni hit“ braće Bors. A imali su oni i „Jump the boy“, nebuloznog teksta pesmu...

No...

Kako je glavni protagonista filma odrastao u ćumezu Rumunije on se upoznao sa vrednostima života što ga čini savršenim plaćenim ubicom. Ali mora da iscenira sopstvenu smrt kako bi prebegao za London i prisustvovao Olimpijadi 2012, naravno da nije to radnja, ali ga u Londonu juri nekakva mafija koja zna da on ima besplatne ulaznice za Olimpijadu, opet neistina u radnji, te naš brat Bors odlazi u podzemlje odakle preko TV prijemnika prati prenos Olimpijade, i naravno, ni to nije istina.

Ogorčen što mu je uskraćena Olimpijada, Viktor, naš junak, postaje razularen, a samim tim i surov mladić plaćeni ubica. Svašta se onda dešava, svašta, ja da vam kažem.

Goss je poznat po filmovima koji imaju „2“ u nastavku, kao što su, primera radi: „Blade II“, „Hellboy II“, „Death Race 2“, što nam kazuje da će biti nastavka! Pošto ne vidite ja trljam dlanove od zadovoljstva.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...