•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

RED 2 - Početak bioskopske distribucije 25. jula - Men's Night - Cineplexx Delta City

25. jula u 20.00 h u okviru manifestacije MEN'S NIGHT u CINEPLEXX-u DELTA CITY održati premijera filma RED 2.

RED 2 je visokooktanska akciona komedija, nastavak svetskog hita o penzionisanim agentima CIA... Bivše tajni agent CIA, Frenk Moziz, okuplja svoj neverovatni tim operativaca u svetskoj potrazi za nestalom smrtonosnom napravom nove generacije, koja može da promeni raspodelu svetske moći. Da bi uspeli u tome, moraće da se suoče sa vojskom opasnih ubica, nemilosrdnih terorista i vladinih zvaničnika, žednih moći, koji žele da se dokopaju tehnološki naprednog super-oružja. Misija odvodi Frenka i njegovu šaroliku skupinu u Pariz, London i Moskvu. Nadmašeni u broju ljudi i oružju, oslanjaju se na svoju lukavost, veštine „stare škole“, kao i jedni na druge, dok pokušavaju da spasu svet – i pritom prežive. Glavne uloge u filmu tumače Brus Vilis, Džon Malkovič, Helen Miren, Entoni Hopkins, Katrina Zita-Džons i Meri-Luiz Parker.

Uoči projekcije filma RED 2 ekskluzivno ćemo prikazati premijeru prvog srpskog profesionalnog akcionog "stop-motion" filma G.I. JOE: DVE KULE, koji je inspirisan igračkama iz GI: JOE kolekcije. Autori ovog filma su mladi studenti master studija Fakulteta Dramskih Umetnosti u Beogradu koji su film snimili u sopstvenoj produkciji i režiji mladog reditelja Nemanje Vojinovića. Kvalitet ovog filma su prepoznali i međunarodni festivali na kojima se očekuje prikazivanje u toku sezone 2013/2014, a medju prvima Festival u Montrealu Millennium Film će svakom posetiocu koji dođe na projekciju filma u okviru manifestacije MENS' NIGHT u Beogradu i Kragujevcu pokloniti DVD i poster, dok je prigodne poklone pripremio i časopis MENS' HEALTH.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...