•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leah Remini progovorila o razlozima napuštanja scijentološke veroispovesti

Ranije ovog meseca, glumica Leah Remini napustila je Scijentološku crkvu, a njen je odlazak podigao mnogo prašine pa se zamerila i nekim svojim prijateljima.

Ali, ona tu odluku ne misli zataškavati već je otvoreno progovorila o razlozima napuštanja scijentološke veroispovesti nakon što je trideset godina bila njena članica, piše Fox News.

"Verujem da bi ljudi trebali smeti preispitivati stvari. Trebali bi ceniti porodicu i prijateljstvo, a te su stvari svetinja. To je moje mišljenje. Nije ni bitno šta je bilo, jer niko mi neće govoriti kako trebam misliti i sa kim smem razgovarati, a sa kim ne", rekla je odlučno glumica, bivša zvezda humoristične serije "Kralj Queensa", časopisu People.

Glumici nije bilo dozvoljeno raspitivati se gde je supruga scijentološkog vođe, Davida Mascavigea, pa je zatim u potpunosti napustila Scijentološku crkvu, piše New York Post.

Takođe, veruje se kako je jedan od razloga njenog odlaska bilo loše odnošenje verskih čelnika prema nekim vernicima; naime, terali su ih da se odvoje od pojedinih članova svojih porodica.

43-godišnja Leah Remini tvrdi kako je ostala u veoma bliskim odnosima sa svojom porodicom nakon što je završila sa scijentologijom, piše Index.

"Ujedinjeni smo, moja porodica i ja, i mislim da to puno govori o nama i kakvi smo zapravo", dodala je.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....