•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Wind Chill (2007)

Gregory Jacobs režiser je horor drama Wind Chill iz 2007. godine. Glavne uloge igraju Emily Blunt, Ashton Holmes i Martin Donovan.

Dva studenta putuju kući da bi tamo proveli praznike, ali auto im se kvari na usamljenom delu puta i tako postaju meta zlonamernih duhova ostalih putnika koji su umrli upravo na tom putu. Sve što je ona želela je da se vrati kući u Delaver preko praznika. Iako njen kolega sa predavanja ima ispravan auto i rado se nudi da je odveze, ubrzo postaje jasno da joj se momak divi iz daljine čitavog semestra.

Nakon višečasovnog putovanja po usamljenom i snegom zatrpanom putu, nakon jedne pogrešne prečice par će sleteti s puta zbog drugog auta i završiti u velikom snežnom nanosu. Zaglavljeni u zoni u kojoj mobilni nema signal, bez hrane i grejanja, par postepeno počinje da sumnja da nisu sami u ovom lepom, ali zlokobnom predelu.

Nakon što im susret sa zlonamernim policajcem pruži malo nade u spas, serija zastrašujućih stvorenja počinje da se pojavljuje iz ledenog okruženja sugerišući da ovo dvoje studenata nisu jedini koji su se suočili sa borbom na život i smrt na ovoj opasnoj deonici puta.

Žanr:drama, horor, triler
Godina:2007
Reziser:Gregory Jacobs
Scenario:Joe Gangemi, Steven Katz
Uloge:Emily Blunt, Ashton Holmes, Martin Donovan
Uzrast:R
Studio: Blueprint Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:91 minut
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...