•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Xingu (2012)

Xingu je avanturistička drama iz 2012. godine koja dolazi iz Brazila, tj. sa Portugalsskog govornog područja.

Brazil, 1943. Tri brata odlaze u divljinu u potrazi za avanturom. Naoružani nezasitom znatiželjom, sklapaju prijateljstvo s Indijancima iz sela Šingu i zajedno prave aerodrom da bi malo modernizovali ovo drevno mesto. Nakon što epidemija gripa pokosi polovinu seoskog stanovništva, naivnost braće se pretvara u desetogodišnju borbu u cilju zaštite Šingua od katastrofalnih nuspojava razvoja.

Ovaj trijumfalni epski film prikazuje realnu životnu priču o Vilas-Boas braći koji se suprotstavljaju korumpiranoj vladi i o njihovoj unutrašnjoj borbi.

Žanr:avantura, drama
Godina:2012
Reziser:Cao Hamburger
Scenario:Elena Soarez
Uloge:João Miguel, Felipe Camargo, Caio Blat
Award:3 osvojene
Studio: Globo Filmes
Zemlja:Brasil
Website:http://xinguofilme.blogspot.com
Jezik:Portugalski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo