•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

How to Fall in Love (2012)

Odlična komedija koja je rađena za televiziju a čiju režiju podpisuje Mark Griffiths.

Harold je uspešan, zgodan muškarac koji i dalje misli da je neprimetni gubitnik kakav je bio u srednjoj školi. Nepotrebno je naglasiti da je nedostatak samopouzdanja učinio da bude očajan s devojkama. Haroldov život doživljava veliku promenu kad upošljava Eni Maksvel, svoju neuzvraćenu ljubav iz srednje škole, kao svoju učiteljicu za izlaske.

Eni u početku sažaljeva Harolda, ali ga vremenom pretvara u poželjnog momka i zaljubljuje se u njega. Jedini problem je to što je previše dobro odradila svoj posao i spojila Harolda sa prelepom ženom koja misli da je on prava prilika. Nesrećna Eni mora da stoji po strani dok njena tvorevina odlazi na zelenije pašnjake.

Ali možda žena o kojoj je reč i nije žena iz Haroldovih snova. Zapravo, Eni je možda ta osoba. Kad bi ona i Harold mogli da prevaziđu rezervisanost i obelodane svoja osećanja.

Žanr:komedija
Godina:2012
Reziser:Mark Griffiths
Scenario:Bart Fisher
Uloge:Brooke D'Orsay, Madison Desjarlais, Kurt Evans
Uzrast:TV-MOVIE
Studio: Annuit Coeptis Entertainment Inc.
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:84 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...