•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nezaboravno putovanje: Novi "Jackass" u oktobru

Filmska kuća Paramaunt je prošlog meseca oduševila publiku najavom novog, u tajnosti snimanog filmskog ostvarenja Jackass ekipe, koji će se u biskopima pojaviti u oktobru ove godine.

U prvom trejleru filma "Jackass Presents: Bad Grandpa" možemo videti Džonija Noksvila u ulozi Irvinga Zismana, "zlog dedice" iz naziva filma, koji sa Džeksonom Nikolom u ulozi njegovog unuka Bilija zajedno šokira sve oko sebe na svom putovanju.

Zarobljen u telu osamdesetšestogodišnjeg penzionera, Irving na putovanju po Americi kao ponosni deda upoznaje svog unuka sa novim ljudima, mestima i situacijama na jedan sasvim novi, i ne baš prihvatljiv odgojni način. Bili će na njihovom putovanju upoznati muške stripere, male takmičarke izbora lepote za devojčice, obići pogrebna preduzeća, družiti se sa bajkerima i mnogim drugim ljudima koji ni ne slute da su žrtve skrivene kamere..

Film je režirao Džef Tremejn, dobro poznat kao producent i reditelj svih ostalih Jackass projekata, a "Jackass Presents: Bad Grandpa" u bioskopima će se pojaviti 25. oktobra.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...