•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shia LaBeouf tuži ujaka zbog nevraćene pozajmice od 840.000 dolara

Američki glumac Shia LaBeouf je pokrenuo tužbu protiv svog ujaka, koji mu nije vratio pozajmicu od 840.000 dolara.

Prema pisanju New York Posta, LaBeoufov ujak Barry Saide je uložio žalbu i tražio da optužnica bude odbačena.

"Da sam znao da će se Shia odlučiti na ovakav potez u želji da me uništi, nikada ne bih pozajmio ni dolara", izjavio je Saide.

LaBeouf je Saideu pozajmio novac 2009. godine, kada je njegova agencija za zapošljavanje bila u velikoj nevolji. Saide tvrdi da mu je LaBeouf rekao da se ne brine za vraćanje novca jer "on ima i više nego mu je potrebno".

U međuvremenu je Saide naveo u žalbi da on nikada nije tražio povraćaj novca od LaBeoufa, koji mu je pozajmio pre nego je Shia postao popularan i bogat.

"Pozajmio sam novac svojoj sestri Shayni i njenom sinu, mom nećaku Shiji, kada im je to bilo potrebno", kazao je Saide.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu