•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Armi Hamer: Nisam fan filmova o superherojima

Glumac Armi Hamer, koji igra glavnu ulogu u filmu "Usamljeni rendžer" Gora Verbinskog, kaže da nije ljubitelj filmova o superherojima.

Iako je bilo planirano da igra Betmena u filmu "Liga pravde" (Justice League), koji je 2008. trebalo da snimi reditelj Džordž Miler, Hamer je izjavio da više nije zainteresovan za tu ulogu.

Razlog zbog kojeg neće glumiti u pomenutom filmu, koji će režirati Zek Snajder, reditelj ostvarenja "Čovek od čelika", jeste Henri Kavil koji će tuimačiti lik Supermena, piše list "Varajeti".

Hamer će uz Kavila igrati u novom filmu Gaja Ričija "The Man from UNCLE".

"Ako Henri i ja snimimo taj film, pa odmah zatim sarađujemo u filmu o superherojima, ljudi bi mogli da počnu da postavljaju pitanja u vezi sa nama", rekao je Hamer.

On je dodao i da zapravo nije veliki fan filmova o superherojima.

"Ukoliko imate tipa koji je neranjiv, koja je poenta", zapitao se glumac, koga publika trenutno gleda u ulozi usamljenog rendžera, a partner mu je Džoni Dep (Indijanac Tonto).

Film "Liga pravde", u produkciji studija "Vorner Bros", u kome Betmen i Supermen udružuju snage u borbi protiv zla, trebalo bi da bude gotov na leto 2015. godine, dok bi snimanje "The Man from UNCLE" trebalo da počne u septembru, a distribucija krajem 2014.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...