•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Još jedna lepotica bez trunke šminke na licu

Skladne crte srcolikog oblika lica, istaknutih jagodica, pravilnog nosa i upečatljivog pogleda u boji zelenog dijamanta razlozi su zbog kojih brojni vizažisti glumicu Oliviu Wilde ističu kao primer lepotice koja se potezima četkice lako menja poput kameleona.

Da je lice glumice Olivie Wilde lako prilagodljivo make up trendovima imali smo se priliku uveriti prilikom njenog svakog izlaska na crveni tepih. Za poslednji u New Yorku njeno lice dobilo je zavodnički oblik začinjen jarkim crvenim ružem.

Ali koliko zapravo vizažisti uspevaju nacrtati lice dokazuje fotografija Olivije bez trunke šminke.

Prilikom jutarnjeg izlaska iz kuće u maksi beloj haljini izgledala je baš kao svaka obična žena, naglašenih podočnjaka, bledunjavog tena odajući kako joj jutro pre kafe baš i nije najbolji prijatelj, prenose mediji.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...