•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mlađa sestra Julie Roberts otkrila kako je lepa glumica maltretirala!

Mlađa polusestra Julie Roberts, Nancy Motes tokom intervjua za britanski The Sun otkrila je kakav odnos ima sa 45-godišnjom glumicom.

Naime, Nancy je imala problema sa gojaznošću, ali i depresijom, a Julia je situaciju pogoršavala svojim čestim neugodnim komentarima o njenim prekomernim kilogramima, piše The Sun.

“Ako dolazite iz porodice u kojoj su svi jako lepi, onda je još teže nositi se sa ovakvim problemima”, izjavila je Nancy i dodala: “Većinu svog života provela sam osuđujući samu sebe zbog svog izgleda i težine”.

Naime, Nancy je imala 127 kilograma, a Julia se zbog toga jako sramila svoje sestre. No, Nancy je u jednom trenutku odlučila kako tome svemu želi stati na kraj pa je otišla na operaciju želuca i ugradila premosnicu i danas ima tek 69 kilograma. Kaže da su joj tih 20.000 funti najbolja investicija u životu.

Otkrila je i kako joj starija sestra nije htela pomoći kad je htela biti glumica poput nje. Takođe, kaže kako su je u školi maltretirali i rugali joj se nakon što je Julia glumila prostitutku u filmu “Zgodna žena”.

Ipak, Nancy se nada kako će svoje odnose sa sestrom popraviti do svoje svadbe iduće godine. Julia je pak pre nekoliko meseci u medijma izjavila kako joj neće doći na svadbu jer joj se ne sviđa mladoženja, a sestri ionako nije oprostila što je njene slike dece prodala tabloidima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu