•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Turbo 3D" od subote, ulaznice u prodaji

Animirani film "Turbo 3D" premijerno će biti prikazan 17. avgusta u bioskopu "Vilin Grad",
a ulaznice za ovu super brzu avanturu su u prodaji.

"Turbo 3D", novo ostvarenje autora filmova "Madagaskar ", "Kung Fu Panda" i "Kruds", na repertoaru bioskopa Vilin Grad biće od subote, 17. avgusta, a ulaznice se već mogu nabaviti na blagajni bioskopa. Sve informacije o terminima prikazivanja, kao i o ceni karte, mogu se naći na sajtu bioskopa "Vilin Grad".

Turbo je običan baštenski puž koji ima neverovatan cilj: da postane svetski šampion u trkama. Reč "sporo" ne postoji u rečniku ovog upornog puža željnog avanture. Odlučan u ideji da se ubrza po svaku cenu on stavlja svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali.

"Turbo 3D" će biti sinhronizovan na srpski, a junacima filma glasove su pozajmili Marko Janketić, Dragan Mićanović, Marko Šelić Marčelo, Bojana Stefanović, Nenad Ćirić, Ivan Zekić, Miloš Samolov, Milan Antonić, Bojan Krivokapić, Marko Živić, Tomaš Sarić, Jelena Stojiljković, dok je reditelj sinhronizacije Miloš Paunović.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila