•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Denzel možda zna tajnu njihovih očiju

Neko vreme se nije pominjao rimejk argentinskog dobitnika Oskara “The Secret in Their Eyes.” Evo sada novosti. Denzel Washington razmatra vodeću ulogu.

Film je 2010 dobio i Globusa i Oskara za najbolji strani film.

Juan Jose Campanella, reditelj originala, upisan je kao saradnik na najnovijoj verziji o čoveku koji se povukao da napiše memoare o nerazrašnjenom ubistvu, a pride ima problema sa svojim nadređenim, što dovodi sve u nepriliku povodom otvaranja starih rana.

Postavlja se pitanje kako će radnja biti smeštena u Americi? Osim akcenta na emotivnu stranu, prosto je nemoguće zamisliti priču na engleskom jeziku.

Denzel trenutno snima Zemekisev film “Flight” tako da je sve u domenu pregovora sada.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....