•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Get Low (2009)

Misterija i drama koja iz 2009. godine koja je osvijila čak 18. nominacija i dve nagrade. Režiser filma je Aaron Schneider.

Film u kom su podjednako zastupljene narodne priče, bajke i stvarni detalji iz života misterioznog pustinjaka iz Tenesija 1930-ih, koji je priredio ludu zabavu povodom sopstvene sahrane. Dok je još bio živ. Robert Duval, Bil Mari, Sisi Spejsek i Lukas Blek čine ekipu nezaboravnih likova koji oživljavaju iznenađujući poslednji čin Feliksa Buša.

Feliksa, večitog „divljaka“ i otpadnika od društva umalo da proguta silina zlokobnih mitova o njemu, sve dok nije našao snage i na dan svoje „sahrane“ svima priznao zašto se povukao iz društva. Rezultat je komična, bolna, i na trenutke mučna priča o prirodi tajni i slomljenom srcu – i olakšanju koje dolazi posle izgovaranja istine.

Žanr:drama, misterija
Godina:2009
Reziser: Aaron Schneider
Scenario:Chris Provenzano
Uloge:Robert Duvall, Sissy Spacek, Bill Murray
Uzrast:PG-13
Award:2 osvojene
Studio: K5 International
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:103 minuta
Podeli:



Preporucujemo