•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Turbo” dan 17. avgusta u ”Cineplexx-u Delta City”

“Turbo 3D”, nova animirana komedija autora hit filmova “Kung Fu panda”, “Madagaskar” i “Kruds” ovog vikenda stiže u domaće bioskope! Tim povodom 17. avgusta posetioce bioskopa “Cineplexx Delta City” i “Kolosej” očekuje druženje sa glumcima koji su junacima fima pozajmili glasove i zabavne aktivnosti inspirisane filmom.

Marko Šelić Marčelo, Marko Janketić, Milan Antonić i drugi poznati glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji predstaviće se publici bioskopa “Kolosej” po završetku projekcije u 12h, zatim u bioskopu “Cineplexx Delta City” na kraju projekcije u 13h i na početku projekcije u 15h.

U okviru “Turbo” dana u “Cineplexx-u Delta City” ove subote, osim druženja sa glumcima, biće organizovane i “Turbo” igre, od 14 do 17h.

Trka u džakovima za najmlađe po specijalnoj Turbo stazi samo je jedna od zabavnih igara u kojima će se takmičiti učesnici. Svaki džak nosiće obeležje junaka filma “Turbo 3D”, odnosno specijalne puževe kućice. U igri “Pit stop” učesnici će pomoći glavnom junaku filma, Turbu, da se bolje pripremi za trke, tako što će sklopiti njegovu jedistvenu trkačku kućicu od zadatih delova, dok je u igri “Prepoznaj trkače” cilj da što pre prepoznaju junake filma “Turbo 3D” i povežu sa timom kom ovi trkački puževi pripadaju.

Posetiocima bioskopa “Cineplexx Delta City” će osim ovih, biti dostupne i video igre na konzolama ComputerLand-a. Celokupan program pratiće i “Turbo” crtaonica.

Najbolji takmičari osvojiće nagrade iz filma “Turbo 3D”, a sve učesnike očekuje sjajna zabava uz program koji će voditi stručni tim animatora iz centra za animaciju dece “Čigra igra”.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti preko Facebook stranice Cineplexx Srbija ili na licu mesta, 17. avgusta od 13:30h.

Turbo je običan baštenski puž koji ima neverovatan cilj: da postane svetski šampion u trkama. Reč “sporo” ne postoji u rečniku ovog upornog puža željnog avanture. Odlučan u ideji da se ubrza po svaku cenu on stavlja svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali. Junacima filma glasove su pozajmili Marko Janketić, Dragan Mićanović, Marko Šelić Marčelo, Bojana Stefanović, Nenad Ćirić, Ivan Zekić, Miloš Samolov, Milan Antonić, Bojan Krivokapić, Marko Živić, Tomaš Sarić, Jelena Stojiljković, dok je reditelj sinhronizacije Miloš Paunović.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...