•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ezel pušten iz zatvora

Turski glumac Kenan Imirzalioglu, popularniji kao Ezel, nakon ukupno 72 sata provedenih u pritvoru pušten je da se brani sa slobode.

Glumac je nedavno uhapšen u Istanbulu u policijskoj akciji suzbijanja trgovine narkoticima, a racije su izvršene u Istanbulu, Ankari, Bodrumu i Kusadasiju. Ezel je demantovao tvrdnje da je uhapšen zbog droge, već da je od lokalnog dilera Eraja kupovao "samo grickalice".

Nakon 72 sata provedenih u pritvoru, sudija mu je dopustio da se brani sa slobode. Na izlasku iz pritvora Kenan Imirzalioglu novinarima je dobacio da nema veze s drogom jer se svog zadnjeg poroka - nikotina rešio pre godinu dana. Po savetu svog advokata odbio je daje izjave.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...